Writhing South

Längesen jag levererade ett inlägg nu, stunden är kommen.

Ihelgen var det rallarsvängen, det var skoj trots att det iår var mindre än nånsin vilket såklart ledde till ett större alkoholintag. Var faktiskt bra ute på krogen båda dagarna, men det var mycket folk, speciellt lördag. Och densamma dagen vart det efterballe och läggdags runt halv 8 nån gång.

Just nu är jag inne i tunga jobbar veckor, är ledig tre dar nu under 3 och en halv vecka. jobbigt, jag vet. Men börjar längta mer och mer ner till ume, bara tråkigt att allt folk här uppe inte kan följa med. Synd. Men får hoppas att jonas väljer att studera i ume istället för att söka stipendium för att plugga utomlands. Men det tror jag inte

Vad mer? Hm, ja det händer inte särskilt mycket nuförtiden, kan knappt ens träna för att jag är så förkyld. Och jag hatar fortfarande tjejer. Jo just ja, på lördag blire bastukväll i farsans stuga i manjärv, medräknat lättöl och bitches, iaf ölen.

Nu får det räcka, vart rätt långt ändå så. Och bara så här för mitt självfötroendes skull och för att jag ska veta att jag inte bara skriver åt ingen kan ni väl skriva en kommentar?

You're yoo young to this empty girl
I'll prepare you for a sick dark world
know that you will be my down fall


/D

Chia-Like, I shall grow

Idag är min enda lediga dag i veckan, skönt. Har varit på gymmet nån timme idag med john och geeson, och nu ska vi iväg till lule och se vad den stan har att erbjuda. Då vet ni!

Give me a reason to stay, because I want to


/Dannelito

Driving with the brakes on, swiming with the boots on

Söndag igen, var i pite igår, sluta väl inte som jag tänkt mig men. skönt att vara i stugan idag iaf

Men varför fortsätter det här? vet ju inte ens vad du tänker, himmla skönt om man visste, synd att jag inte gör det.

Ska jobba hela veckan nu förutom onsdag, bra, jag vill ha pengar.

Avslutar med ett citat från en halvt frånvarande Fredrik Grahn till en vakt; "Du jag är kusin med Hilding Holmkvist så jag äger dig" Klockrent

/D

This girl who I met, who's pride makes her hard to forget

Nu äre helg

Har jobbat hela veckan utom igår, då var jag, jossan och grahn iväg till borgarudden o mådde gott, sen efter det for jossan hem och jag o grahn för till stugan och åt go mat. Var gott att få i sig ett riktigt mål för en gångs skull.

Vad mer är nytt? Ja, jag kan ju berätta att fredde idag lurade mig att han skrivit på ett elavtal till våran nya lägga som innebar att vi skulle betala 10 000 kr per år. När jag frågade hur fan han kunde välja något så dyrt motiverade han sitt val med flera olika erbjudanden som vi skulle få i umeå, t ex en gratis bio. Märkligt nog trodde jag på honom, fast jag hade ju inte varit förvånad om han gjort detta, han är ju trots allt från stockholm.

ihelgen vet jag inte vad som blir, kanske fara te pite imorrn kväll och dricka nån öl. Ska då aldrig mer ut på kanis iaf, så länge inte nån betalar mig.

Nä nu ska ja göra nå nyttigt, ha d gött

Sometimes I wish I could see inside people's head

/ The Köördameister

I want to know your plans

Varmt nå djuriskt idag, till och med inne på konsum. Fick ont i huvudet efter 20 minuter redan, annars brukar det ta ungefär 2 h, farligt

Ihelgen var det fest hos fia, var riktigt trevligt, även om dom flesta drog till boden. Men jag o jim höll ställningarna i korsträsk. Slutade med att jag sov i där också, efter en skön nattmiddag på resterna från kvällen.

ungefär det som händer, ska ta mig o träna nu och sen väntar nog årets första bad, spännande.

I crash in my mind, whenever you're near

/The D

RSS 2.0