I hear; "Hey, come pollinate me"

Hejsan

nu kommer det ett till inlägg, den här gången är jag mest inspirerad av jonas, ska knycka lite roliga ideér han har! Vi diskuterade igenom vårat bloggande och kom fram till att det nog inte kommer blir de mest seriösa inläggen, säkert har vi rätt.

idag har jag jobbat, rätt mycket, 10-21:30, helt sjukt... fast iofs är det ju inte så betungande jobb, fast att sitta och le till alla tanter som tar en halvtimme på sig att fundera ut om dom ska ha en till plastpåse eller inte blir lite jobbigt i längden. Sen har jag chaffat forsmark o några fler till boden.

Är stolt över att jag lärt mig ett nytt ord, pollinate, det står i titeln för den som är uppmärksam. Tycker det är ett roligt ord, trots att Jim helt oväntat visste vad det betydde. Ska försöka använda mig av ordet så ofta jag kan, så ha lite överseende med om jag nyttjar ordet i lite fel sammanhang nu i början.

Imrrn blir skoj, ska dricka vin, varför undrar kanske någon? Jo, för att jag på senare tid har blivit för allergisk mot öl (!), helt sanslöst... blir intressant att se hur det går.. hm, kanske jag ska ta med mig ostbrickan när jag ändå håller på?

Detta snodde jag från jonas lite grann, bara för att jag lånar det av han kan jag ju rekommendera er alla att läsa hans blogg också ; jonnebonne.blogg.se

Dagens kick: Fick jjobba i frysen på konsum igen, mitt rätta element

Dagens bladlus:
Jim är hårig och Jonas biccar är fortfarande groteskt mycket större än mina

Shine on, I will

Pilot

Med inspiration från mina vänner Sofia Lundh och Valdermarsson ska jag nu på allvar försöka ge mig in i bloggträsket, lite nervös över hur det ska sluta men framtiden får utvisa. Hyser inga förhoppningar om att varken jag ska orka hålla upp skrivandet eller att någon ska läsa, men det kan ju bara skoj att föreviga några rader i internet etern.

Redan nu efter några meningar känns det som att ideérna för vad man ska skriva om är slut, men förhoppningsvis händer några roliga saker i livet som kan vara värda att nämna. Och när jag tänker efter tror jag en lista med roliga händelser är på sin plats;

1. Jag, Magma och Fredde har fått en lägga på nydalahöjd med inflyttning 1:a sep, sweet
2. Jag klarade Fysiologi tentan med råge vilket känns underbart
3. Jag börjar jobba på allvar på måndag, kanske låter dumt att jag vill tillbringa min tid inne på konsum men tyvärr har inte mina lediga veckor nu i början av sommaren varit särskilt händelserika så det ska bli skoj att göra nå om dagarna!

Sådär, detta är väl det roligaste just nu, men man får ju inte glömma fias 20-års kalas på lördag, det ska också bli skoj. Nu får det här räcka för den här gången, men var uppmärksamma, en dag kanske det kommer ett nytt inlägg.

/D

RSS 2.0