Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om

Nu är den här veckan också slut, typ. Har ingen direkt festlig helg framför mig, ska ner på skolan imorrn o plugga och detsamma gäller för söndagen. Hoppas nu bara att man får utdelning för all tid man lagt ner, är nästan mer nervös inför den här tentan än vad jag var för medicinen. Scenariot är som så att om jag inte klarar den här måste jag hoppa av ekonomin med tanke på att jag inte pallar läsa fyra kurser dom närmaste veckorna, i och med att jag räknat med omtenta på pedagogiken. Men jag o tobbe har ändå kommit fram till att vi ska bevisa att man inte behöver läsa mer än en dag före en pedagogik tenta :) Men som sagt, räknar ändå med att skriva om den. Skönt iaf att vi lämnade in enkätuppgiften idag som vi hade i peddan, nu äre som egentligen bara tentaplugg som återstår.

Har börjat på en kreatinkur nu också, vart för allergisk mot kosttillskottet jag åt tidigare :) har alltid haft lite emot kreatin men nu får man väl se om det blir någon skillnad.

Jag tycker det är helt fantastiskt att jag än idag kan hitta "nya" winnerbäck låtar som jag aldrig lyssnat på tidigare och älskar dem. T ex pollenchock och stjärnfall, helt fantastisk text. Annars är det ganska torrt på ny musik fronten,har lyssnat mycket på Fall out boy på sistone, riktigt skön musik faktiskt, om än kanske in den mest kreativa :)

Nä nu ska ja se ett avsnitt eller två av "Californiacation", riktigt skön serie, men det kan ju bero på att min favoritskådis Dave "Mulder" Duchovny spelar en sån skön huvudroll.

Måste till sist bara tacka madelen för att hon tog oskulden på kommentarer till den här bloggen ;) Fortsätt gärna med det, och ni andra, följ i hennes fotspår!

/Daniel von Silvferlood

Här igen

Faan, vart ändå inte att jag tog upp bloggandet på riktigt sist heller, men till mitt försvar så äre rätt mycket just nu med allt. Har gode mycket i skolan och sen ska man hinna vara på gymmet också, kom hem igår från Iksu kvart över 11 tror ja, ganska jobbigt. Men man ska inte klaga.

Ihelgen var vi ut, skulle egentligen på Plaza men tyvärr var kön alldeles för lång för att man skulle orka stå där så det vart sedvanliga corona. Vet inte riktigt vad man ska säga om det stället, gått om killar iaf. Te helgen blire nog plugg för hela slanten, måste verkligen klara företagsekonomin, annars är jag fucked. Nä nu ska ja fortsätta se Lyon-Barca, hoppas kongo får komma in o leka.

Ha d görre

Long time no seen

Tjabba, var ett tag sen någonting printades ner här men nu äre dags.

Är på byn för tillfället och har varit o sett min brorson döpas i vidsel, himmla gullig pojk, kommer bli en bra hockeyspelare. Ikväll ska vi dricka alkohol hos jim och prata med varandra, får se hur det går med det sistnämnda men det ordnar sig.

Fick lära mig idag att fågelavföring är jätteviktigt för att hajar ska överleva! Kul kunskap, undrar om det finns någon fråga om det i trivial, hm, får annars skicka in ett önskemål. Att kunna en sån fråga skulle föra med sig respekt.

Nu ska ja äta varma mackor.

/Dannie the dude

RSS 2.0