Won't you tell me why you live like you're afraid to die?

Vilken vecka det har varit. Jag har personligen varit galet effektivt och gjort bort små tråkiga banala saker men som ändå måste göras. Ringa CSN och avanmäla mitt studiebidrag för sommaren, skriva av mig själv som kassör för föreningen vilket gjorde att jag var tvungen att skicka in den nya kassörens uppgifter (lättare sagt än gjort) och lite andra små grejer. Men framförallt har vi äntligen lämnat in C-uppsatsen! Riktigt skönt. Nu är det bara ett seminarium plus eventuella finjusteringar kvar innan sommaren.

I övrigt har hela veckan varit en enda stor väntan på den stundande helgen. För nu drar snart yran igång igen! Sjukt taggad är jag. Kul också att jag fick lira med att lag iår, hade ju varit en skandal om jag bott här i 3 år utan att ha spelat brännboll.

Så, 13:30 imorgon hittar ni mig, säkert onykter, iklädd militärkläder nere på ängarna. Det lär bli Legendariskt!

We build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all
s

Life is dream we're all walking in our sleep

Utmaning från Mangold

Regler: - Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till!

1. Vad heter du? Daniel.
2. Ett ord på fyra bokstäver: Dipp
3. Flicknamn: Doris
4. Pojknamn: Daddy
5. Yrke: Dammuppsamlare
6. Färg: Dryg blå
7. Klädesplagg: Dart-tavle linne
8. Mat: Drakefilé
9. Sak i badrummet: Duschtvål
10. Plats/stad: Dorotea
11. En orsak att vara sen: "Dump"
12. Något man skriker: Duuu dåå!
13. Film: D no Shokutaku
14. Något man dricker: Dricka
15. Band: Dr Dre
16. Djur: Dinosaur
17. Gatunamn: Drippelsvägen
18. Bil: Daimler
19. Låt: Do you really want me
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Dramauppsättning

I'm amazing, born on a fullmon

Sitter i en datasal förtillfället, njuter av solen utanför som jag aldrig någonsin får ta del av känns det som. Men arbetet går framåt, har egentligen skrivit alla de stora stycken nu så det är bara detaljarbetet kvar. Min favorit

Yran närmar sig med stormsteg, kommer nog bli magiskt i år också. Tråkigt bara att de tar 500 kr i inträde till området på kvällarna. Jag hade gärna upplevt Whitesnake - Here I go again längst framme vid scenen, men nu känns det inte lika självklart längre. Nåja, det kommer nog bli legendariskt hur som helst.

Just ja, på fredag ska vi inom Nästet har vår traditionsenliga (Andra året) pant-kassa-middag. Det innebär att vi för de pengar vi fått genom tomglas som lämnats vid fester och andra evenemang i vår lägenhet ska köpa kött och andra tillbehör för en fantastiskt middag. Tyckte Fredde sa något om att vi hade 400 kr i kassan. Antingen ett teckan på att vi har för mycket fester eller att de vi bjuder dricker för mycket, välj själva.

Längtar för tillfället upp till Älvsbyn, jag vill fiska.

/D

In the night I hear him talk, the coldest story ever told. Somewhere far along this road he lost his soul, to a woman så heartless

Såg precis The Spirit, sjukt vacker film. Samma regissör som till 300 (Min absoluta favoritfilm) och Sin City. Om ni får en chans att se den så gör det.

Igår hade vi utsparkssittning också, var dock relativt nykter eftersom det var en sådan hård valborg. Träning får inte bli allt för lidande.

På tal om valborg, det var verkligen legendariskt. För den som inte vet det så var jag ner till Uppsala och hälsade på min kära vän Sara tillsammans med Anna och fredrik. Dagen inleddes med en ölfrukost kring 8 sedan innehöll den allt. Borttappande an plånbok för Fredrik (vilket innebar att gästlegitimationen inte har något syfte längre då det saknades vanligt leg), öldrickande med benen dinglande utmed ån som rinner genom uppsala, fyllekäk på Max kl 3 på dagen och ack så mycket mer. Summan av kardemumman är iallafall att vi hade riktigt roligt!

Älvsbyn en sommar till blir det också. Tänkte bara säga det. Nu vet ni. Då kommer jag få gott om tid att göra Wille till en ordentligt spelare.

RSS 2.0