I'm not afraid, I'm just a man that knows how to feel

Idag har jag gjort ett lustigt inköp, nämligen en nätverkskabel som var 25 m lång. Den var helt sjukt lång.

Annars händer det inte mycket spännande, det är liksom en enda lång väntan på jul redan nu. Pluggar lite, gymmar och äter. Så ser mitt schema ut för nästan varje dag. Men imorgon ska jag iallafall gå över till john och se Modo-Lule, det ska bli roligt. En annan rolig sak är också att träningen går riktigt bra för tillfället. Jag håller för tillfället på med att försöka gå upp i vikt också eftersom jag väger som en mes, så jag äter en hel del nufötiden. Det är dyrt men det är det värt.

Är riktigt sugen att börja om och spela hockey nu också. Smyg ska ju flytta ner hit till umeå och börja lira med Teg så det rycker i mina handleder. Synd bara att halva min utrustning är uppklippt.

Well you don´t build a city in a day
but in twenty years you should have something


/D

There's to much creative juice in me to focus now

I det förra inlägget gjorde jag mig lustig över kursen jag läser för tillfället. Har fått några frågor om varför jag valt att läsa den om jag nu " tycker att den är så grå", men det jag menade med det var inte att det lät tråkigt, utan helt enkelt grått. Jag tycker det är fantastiskt intressant och spännande men... det är totalt grått. Jag tycker om att ge olika saker färger.

På tal om Jämf. Pol. (Som det så käckt kallas) så har jag varit med om en mycket traumatisk vecka. Detta grundar sig i att det i kursen ingår ett grupparbete där vi ska vara 4 personer som ska jobba tillsammans. Visst, tänkte jag, ny grupp med nya människor är alltid lite jobbigt men min tanke var ju att det skulle vara nya människor för alla, i och med att det var en fristående kurs, därav skulle jag inte sticka ut. Men ack så fel jag hade. Det visade sig att jag tydligen läste med en redan befintlig klass som gått tillsammans en tid och att jag var den enda, jag upprepar, den ENDA fristående läsaren. Okej, jag brukar sällan ha problem med att få kontakt med människor och jag anser mig själv besitta viss talang när det gäller att socialisera med andra individer, men att försöka komma in i redan befintliga grupper, det ligger högt över min förmåga. Jag kände mig utstött från allra första början och den varma gemenskapen som finns i en grupp kändes oerhört långt borta. Lärarna hade dessutom sätt en deadline när grupperna var tvungna att vara färdiga vilken passerade igår eftermiddag, så därför har jag mått psykist, och delvis fysiskt, dåligt, och har bara dragit ut på det hela. Men så igår efter en föreläsning, med en timme kvar tills gruppindelningar skulle vara klar, tog jag mig mod och gick fram till tre tjejer som såg snälla ut och frågade om jag fick slå följe med dem. Så efter darriga steg, svettiga händer och en trevande förfrågan var jag inte längre en anomali i klassen, utan jag var en del av något. Jag var i en grupp...

Nåja, imorgon ska jag bege mig upp mot det kära Älvsbyn. Blir faktiskt första gången efter sommaren. Ska bli rätt skönt tycker jag.

Don't want to be a boogieman looking for a place to hide 
Hoping that you turn out the lights so I could crawl into your mind


/D

P.S Jag har inte överdrivet något i det här inlägget D.S

In the end the thing that keeps them walking is your shine

Jag blev utmanad av Madelen!

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

JAG...
... är besatt av serier, i synnerhet House, Californication och Heroes
... tycker det är otroligt roligt och avslappnande att vara på gymmet
... kan en hel del låttexter, även de dåliga
... kan sysselsätta mig hela kvällar flera dagar i veckan med att hitta o ladda ner (lagligt såklart) ny musik
... lägger ner cirka 550 kr i månaden på kaffe (Går att jämföra med 350 kr/mån för snus)
... är väldigt blyg när det gäller tjejer
... SKA bli klubbdirektör/sportchef en dag

Jag utmanar (Ids inte lära mig länka): Lisa, Anja, Sofia, Mango, Victoria, Emma och Joel

_______________________________________________________________________________________________

Nu är helgen slut. Vakna i panik imorse och trodde det var fars dag, det var det inte.

Imorgon är det tenta som gäller, hoppas att rätt frågor kommer annars kan det bli jobbigt. Samtidigt känns det inte som att jag kan läsa så mycket mer nu, så det får bära eller brista.

Kul grej, vi har nu helt oväntat fått gratis canal +! Ruskigt överraskande och ruskigt roligt. Jag älskar då sånt händer, på något sätt känns som att man blåser någon fast helt lagligt. Dock vet vi inte vem vi blåser än, vi ska ta reda på det så vi kan peka finger.

En annan kul grej, efter tentan imorrn tar mina studier en helt annan riktning! Jag ska nämligen läsa Jämförande politik de närmaste 5 veckorna. Haha, det låter så grått. Anledningen till detta är att jag tack vare mina tidigare kraftansträningar nu ser fram emot 10 veckors "icke-programskurser", dock ska jag de andra 5 veckorna läsa in det sista momentet i företagsekonomi B som heter Entreprenörskap.

Samtidigt funderar jag på att antingen hitta mig ett jobb här nere eller fara upp och kolla om det behövs arbetskraft på konsum i hembygden. Dock är detta inte ett särskilt bra alternativ eftersom jag bara har ungefär 4 lök upp tills jag passerar fribeloppet, skulle vara drygt att behöva betala tillbaka senare. Nåja, jag får se.

Nu börjar snart sporten!

Your shine in the morning, your shine in the distance
Your shine inside inside the laughter and the ghost

RSS 2.0