Tell them that I realized that everyone who lives will someday die and die alone.

Nu är det snart sommar, ungefär bara en månad kvar. Ganska sjukt att man snart gått 2 år här nere, men ännu sjukare är att om ett år ska man egentligen ut och jobba med det vi läst nu. Jag kan ju ingenting, eller jo kanske lite, tror ni det går att jobba med att lära andra hur man gör för att få en snusdosa att räcka så länge som möjligt? Måste till syon imorrn och höra om det finns några karriärmöjligheter inom det området.

Jag konstaterade i torsdag att jag snudd på lever i en resväska. Förrförra helgen var jag hem med fredde och körde skoter och nu ihelgen var jag ner till sundsvall där jag hälsade på Bjärn o geeson tillsammans med Aggaz och anders. Man kanske kan börja kalla sig rätt berest snart.

Kul grej, jag rakade av mig håret igår. Jag har velat göra det nu i snart två år och fredde lyckades få mig att impuls genomföra det under gårdagskvällen. Jag måste säga att någonting mer skönt har jag upplevt få gånger, jag hatar att vara långhårig. Jag passar ändå hyfsat i det också, ser inte allt för nazi eller ollonskallig ut. Kanske det här är min nya frisyr nu, vem vet.

Ikväll är det fotboll som gäller, plus lite lätt städningen eftersom Jim kommer ner imorrn. Det om nått ska bli kul. Sedan ska mest troligt Jonas stanna efter hans match på lördag så då får jag ännu mer besök! Det är bara att konstatera, om man inte träffar sina vänner så ofta börjar man faktiskt sakna dem, fast jag är en man.

Nä nu ska ja förbereda inför projektredovisningen imorgon, har ju redan varit så duktig och skrivit färdigt en ex. uppgift under dagen så jag kan vara helt ledig ons - mån.

Jesus christ that's a pretty face
The kind you'd find on someone that could save
If they don't put me away, well it would be a miracle
Do you believe you're missing out,
When everything good is happening somewhere else?

And I will die all alone. And when I arrive I won't know anyone.
Well jesus christ I'm alone again.
So what did you do those three days you were dead?
'Cause this problem's gonna last more than the weekend.
Well jesus christ I'm not scared to die.
I'm a little bit scared of what comes after:
Do I get the gold chariot?
Do I float through the ceiling?
Do I divide and pull apart?


But I don't really even care if I'm alone now

Längesen jag skrev nu, men nu är det åter dags.

Chillar rätt ordentligt nu, har ju bara pedagogiken att bekymmra mig över nuförtiden vilket inte är helt fel. Fick även veta att jag fixade den sista ekonomitentan för någon dag sedan, riktigt skönt, så nu är fråga som återstår om jag ska läsa det sista momentet nu direkt eller till hösten. Den som lever får se.

Sommaren verkar vara på väg, iaf sett till de södra regionerna. Här föll det kanske en decimeter snö det senaste dygnet, inte för att det gör något.

Jag ska hem till helgen också, ska bli grymt härligt. Blir o fara upp te jäkkna och köra skoter hela helgen, och förhoppningsvis hinner jag träffa lite vänner innan det också.

Avslutningsvis måste jag nämna årets absolut bästa skiva; Say Anything - In defense of the genre. Helt fantastisk platta, det finns inte en låt som inte är klart värd o lyssna på. Och det är så lustigt att jag hitta den nu eftersom det är ganska exakt ett år sen jag hörde deras skiva "...Is a Real boy", nu kommer jag att lyssna på den här konstant ett år framöver också.

Lev o må

RSS 2.0