I wake up in the nude and realize I'm insane again

Natt, nyss hemkommen från syster där jag agerat barnvakt efter en tung arbetsdag på konsum. Livet är skönt.

Fiskade i fredags, riktigt kul var det. Hann pröva mina nya flugor som jag beställt och även om inga rekordfiskar landades så visade de sig vara värda pengarna. Fiske är skönt.

Nu har jag äntligen helg. Fast tekniskt sett så börjar jag jobba imorgon igen, måndag alltså. Men jag ska hinna ha en ledig och bakisfri söndag också. Sånt är skönt.

Boken och sängen kallar, det ska bli skönt!

There must be something wrong with me
My mind is just a sickly little alibi
And why am I surprised you're giving up on me?

/D

Imagine me and you, I do

Onsdag igen, dags för inlägg.

Har hunnit vara ute och pröva mina nya vadare, och ja dom var vattentäta. Himmla skönt. Fick dock inge fisk, men var inte oväntat i och med att jag kastar som en kärring, bättring krävs.

Till helgen vankas konsumfest. Gode trevligt om jag får säga det själv, vilket jag får. Dock ska ni ju inte tro att alla gammla tanter ska vara med utan det är enbart för oss sommarjobbare, så det lär bli bra drag. Drygt bara att jag jobbar till nio på lördag, men Elin har lovat att ha köttfärssås färdig åt mig om jga kommer direkt, och det tackar man ju inte nej till.

Skulle vara trevligt att hinna fara o fiska på söndag också, måste ta och kolla upp eventuella fiskepartners, de kryllar ju inte direkt av dem.

Fick också veta för någon dag sedan att jag klarade den sista kursen vilket var otroooligt skönt. Inte för att den på något sätt var svår men som jag beskrev för något inlägg sedan så var min motivation ungefär under noll någonstans. Nu kan jag verkligen säga att jag har sommarlov.

Nåja nu ska jag äta något lätt och sedan bege mig mot gymmet, sena träningar jag vet, men då man jobbar till 9 finns få andra val!

Hoj

/Danne

RSS 2.0