I'd walk through hell for you, Let it burn right through my shoes

Hejsan.

Efter ivriga påtryckningar kommer nu ännu ett inlägg. Ja, jag vet att det inte sker allt för ofta men ni läsare måste ha två faktorer i beaktelse. Det första är att jag jobbar som mest hela tiden, då jag inte gör det spelar jag fotboll och när jag någon gång imellan dessa aktiviteter får lite tid över försöker jag gymma, springa och träffa lite vänner. Som ni kan förstå läggs väldigt liten tid på att sitta framför datorn och knappra. Vilket leder in oss på den andra faktorn, nämligen att jag inte har någon egen dator här hemma utan jag sitter på min mors. Okej, nuförtiden då min kära lillasyster hela tiden är i stugan är det ingen egentlig ursäkt men då man är tre personer som delar på en, jag upprepar, EN (1) dator kan ni ju gissa hur mycket dötid man tillåts ha vid den.

Nåja, nu har jag rett ut detta. Men jag lovar från och med nu åtminstone leverera ett inlägg per vecka, då kommer jag känna mig nöjd. Hoppas det här tystar alla kritiker...

Vad har hänt då? Jag har ju då till och börja med kommit hem till byn, trevligt i all ära men snudd på alla har ju flyttat (Vilket jag har nämnt nu i de tre senaste inläggen) och vädret har inte heller varit det bästa. Har dock hunnit med en del, kommer nedanför ge en snabb resumé:

<> Har hunnit med tre fisketrippar, på den första fick jag 3 regnbågar varav den största vägde 1,1 kg så den var rolig. Den andra trippen bestod av tävling i Arvidsträskdraget i sedvanlig ordning, där drog jag snudd på noll men vi i "laget" lyckades ändå fiska till oss en 11:e plats av 94 startande vilket man får säga är godkänt. Jag känner mig otroligt delaktig i den placeringen må jag säga. Den tredje trippen gick av stapeln i söndags då jag o Jonas for och fiska gädda, det slutade i att vi fick varsin fin aborre i ett måttligt sagt fuktigt klimat. Kul dock.

<> Förra måndagen var jag och Nina in till Luleå med målet att handla Vadarbyxor. Detta var min födelsedagspresent som jag väntat ack så länge på. Kan knappt vänta tills jag för testa dem. Resultatet på vad det blev ska jag försöka bifoga.

          


<> Midsommar firade jag i Renholmen i Fia's stuga tillsammans med Jim, Anna, Magnus, Nina och Fias familj. Det var himmla trevligt må jag säga, på dagen tillverkade vi en midsommarstång och satte upp ett partytält vilket var betydligt enklare sagt än gjort. Men efter många om och men  så stod det iaf upp.

<> I lördags hade vi kusinträff i Vidsel vilket även det var roligt, speciellt kul var det och träffa Linnea som jag inte sett på år och dar. Kanske dags att jag snart beger mig ner till södra Sverige för att hälsa på, vi får se.

Näni, nu får det banne mig räcka. Har jobbat så länge att jag håller på att dö av svält så nu ska jag äta.

Now, I've walked through hell for you,
What's an adventurer to do
But rest these feet at home with you

/Daniel











 

I'm watching you fall from grace, breaking a heart of gold...

Hallå.

Vilken otrolig middag vi har njutit av ikväll här i kollektivet. Under året har vi sparat burkar och liknande från alla fester som hållits här och pantat dessa och lagt pengarna i en speciell skål för att kunna köpa något fint islutet av läsåret. Vi valde alltså att lägga dessa slantar på en fantastisk middag, och om det var värt det.

Ihelgen var det brännbollsyran, det var trevligt o träffa lite Älvsbybor även om jag har en tendens att dricka liite mer än vanligt då det kommer besök från pärlan. Det får man dock ta, vi alla överlevde ju iaf. Än så länge.

Sitter i dagarna nu och skriver på det allra sista i kursen, ett individuellt arbete. Är rätt tråkigt eftersom vi redan gått igenom allt som ska skrivas men det gör ju samtidigt att det är desto lättare. Så det är detta som ska fylla mina sista dagar här nere i Umeå innan väskan packas för vackra Älvsbyn.

Känns dock tråkigt att så många är borta. Jonas har flytt till pite, aggaz till göteborg, jim jobbar i lule, sofia och nina går skift på polar så det går i princip säga att de också är oanträffbara. Skönt o veta iaf att man alltid kan lita på att Grahn är hemma på byn.

Lovade i det förra inlägget att försöka reda ut mina tankar kring damer, dock (som jag också skrev) är detta ämne allt för stort och komplext för att kunna konkretiseras i ett simpelt blogginlägg. Däremot kan jag berätta att min inställning till tjejer förändrats drastiskt. De som kännt mig under de senaste åren har nog rätt fort kunnat lista ut att mina tankar inte är allt för höga kring det motsatta könet. Vad det beror på är oväsentligt, men det som skett är att detta nu inte längre stämmer. Jag har kommit till insikt att vissa tjejer är väldigt sköna och helt enkelt underbara. Återigen, för den som känner mig någorlunda vet vilket stort steg detta är och kanske betyder det att jag nu är på väg in i en ny fas? Undrar vilken det är, hm. Äh, det är något som får diskuteras i senare inlägg.

Det var längesen jag redovisade några faktakunskaper, som jag inhämtat i mitt liv, här i den virtuella världen. Och eftersom jag vet att Jonas enda motivationsfaktor för att läsa min inlägg är just detta är det dags igen. Visste ni att det sagda ordet egentligen bara är 7% av den egentliga kommunikationen? Resten består mestadels av kroppspråk och tonläge.  Det tycker jag är rätt fräckt.  Hoppas detta räcker för att du Jonas ska fortsätta besöka sidan. Om inte kan jag även kasta in ett  gubbskämt: När kvinnor pratar med män är det sagda ordet inte ens 1% av det riktiga budskapet utan är något som måste gissas fram till. Haha, Gu vad roligt.

Nä nu får det räcka. Det var ett rätt långt inlägg till slut, trots att jag egentligen inte hade något att säga. En gåva eller ett straff, vem vet.

...don't ever try saving face, just run with your heart of stone

/Daniel


RSS 2.0