It's not hard to fall when you float like a canonball

Jag blir riktigt less på modo. Att de tappade en tvåmålsledning på borta plan är väl acceptabelt men ändå inte godkänt, men att de sen blir utskåpade på hemma is är definitivt inte okej. Dock är det ju inte slut än, med en vinst på lördag ser det helt plötsligt ljust ut, så länge de kan prestera hemma. Jaja, jag är på riktigt dåligt humör nu... Ska inte säga något mer om det där.

Annars knallar det på som vanligt. Skrev färdigt ett PM i ekonomin idag med gruppen, vart väldigt stort arbete samtidigt som det vart helt okej. Vi slutförde även en uppgift med pedagogiken så nu är det bara en hemtenta som ska skrivas där sen är den klar.

Har insett att jag mest bara pratar om skolan, och jag har även insett hur tråkigt det måste vara o läsa, så därför ska jag prata om något annat nu.

Det är påsk snart, då blir det kåbban i vanlig ordning. Kommer bli magiskt tror jag. Dock sjukt o tänka att det är ett helt år sen vi var där sist, känns som att det var förra veckan. Men man ska ju samtidigt komma ihåg att det är en tidig påsk, måste vara därför det känns så nyligt.

Vid sidan om skolan är det rätt lugnt, håller i träningen rätt bra. Det är roligt när man tycker det är skönt att få fara till gymmet, det har liksom blivit en plats där jag slipper tänka på allt som måste göras och där jag får en chans o stressa ner. Skulle nog aldrig palla utan träningen.

Nu ska jag göra något annat, kanske se på en bandad version av den sista SM-final matchen ifjol. Modo for life

RSS 2.0