You're a pretty face, you should like me

Himmlar också, jag mår inte bra. Har haft så ont i huvudet och lam i kroppen de senaste dagarna att jag inte ens kunnat träna. Sjukt ovärt. Hoppas bara det är bättre tills imorrn.

Dock läser jag riktigt bra böcker just nu, en bokserie skriven av Diana Gabaldon. Riktigt välskrivna och genomtänkta plus att det genom alla böcker finns en så stark koppling till historia som skulle få vem som helst att älska böckerna. Har läst tre av sju nu, måste hinna läsa alla innan jag beger mig ner mot ume.

Påtal om, inte länge kvar nu tills den staden ska intas igen. Har bara tre schemalagda dagar kvar nu på konsum dessutom, dock hoppas jag att jag får jobba lite nästa vecka också så att lönen för augusti blir någorlunda. Men veckan därefter ska jag och jim ta oss ut på en riktig långfiskeresa. Och sen veckan EFTER det ska vi mest troligt fara upp till Jäkkna där det också vankas en del fiske. Det är ungefär det som återstår av sommaren här uppe, för jag planerar att åka ner igen kring den 28:e.

Det ska dock inte glömmas att vi ska ha en fantastisk avslutning med sommarjobbarna på Konsum nu på lördag. VI ska vara i våran stuga ut epå Granholmen och äta o må gott. Trevligt är nog bara förnamnet.

Längtar ner till ume faktiskt, för som jag så ofta har beklagat mig över så bor ju nästan inga kvar på byn längre. Och på råga till allt så är de som faktiskt är kvar antingen inte hemma eller för trötta om kvällarna efter kneget för att leka. Så är det aldrig i ume! Sen det vackra IKSU...

Sådär

Citius, altius, fortius

/D

RSS 2.0