My teacher says that I'm brilliant, My mother says I'm a star

Ikväll vart jag riktigt glad, varför? Jo för att jag fick se Modo matchen! Dock förlust men ändå skönt att få känna att man bidrar med det man kan!

Såg genom myp2p för den som undrar. Har försökt använda mig utav det tidigare men gav rätt snabbt upp när det inte fungerade men stärkt av Mangos framgång igår vid Tottenham matchen kände jag mig mogen till att försöka igen. Efter många om och men lyckades jag också, dock utan ljud men vem bryr sig? Det känns riktigt skönt att man kan se många matcher med skogshuggarn i vinter, om än inte alla men. Ska dock mest troligt fara och se derbyt mot Timrå på torsdag dessutom, kan livet bli mycket bättre?

Helgen som passerade var en riktig recover weekend, fredagen spenderades på gymmet och sedan i bubbelpoolen för att sedan avslutas med en ångbastu. Hur skönt som helst. På lördagen flanerade jag ut på Ersboda för att hitta lite byxor, vilket jag inte gjorde, så det var bara att bege sig ner på stan och in i hetsen. Hittade ett par jeans som satt riktigt bra och även en tröja, så nu har jag nog handlat färdigt för det här året. Eller nä föresten, jag ska nog handla ett par skor också, har spanat in ett snygg par till en relativ liten summa. Men det får nog lov att bli min julklapp.

Mycket som händer här också. Jonas planerar att komma ner om två veckor och.. ja det var kanske det enda. Men det är ju så kul att det räknas som mycket. Till det hela hör att det kommer vara en stooor klassfest den helgen så det kan inte bli annat än succé! Så börja tagga Jowney!

Just ja, har ju glömt berätta att jag, simon och fredde var iväg på en liten tripp för nån vecka sen till Simons stuga. Riktigt trevligt avbrott från vardagen i skolan. Fick dessutom en fin gädda så jag vart sjukt nöjd. Måste skryta och lägga upp en bild på den.



Nåja, nu får det räcka. Jag har annat o göra!

My friends are overachievers
My love is burning my down
My left nut has this crazy itch during homeroom


/D

The most magnificent pastime is chasing after you

Jag älskar hösten! Men inte på grund av alla utnötta anledningar som att "det är så fina färger.." eller "att luften blir så frisk och härligt" utan för den massiva återuppstarten av alla serier! House, Heroes, Supernaturnal, you name it... helt fantastiskt. Färgerna och det goa klimatet utanför fönstret får ursäkta.

Vad är nytt? Hm, Jo att jag har fått flytta in i mitt rum igen. Fia lämnade oss i torsdags för en betydligt tradigare vardig 60 meter bort på rullstensgatan, eller som det i folkmun kallas; Rolling stones. Nämen kul för dig Fia, men tro inte att du får delta i våra nakna torsdagar i framtiden.

Åh vad less jag blev. Jag känner mig så sjukt rastlös trots att jag inte har ork att hitta på något, jag vet vad det beror på.

Nu räcker det.

I want to know your plans and how invovled in them I am...

/D

Let it burn right through my shoes

Då jag blir utmanad av Mango kan jag inte svika!

1. Tre namn du går under:
- Danne
- Köörda
- Mr Funktion

2. Tre saker som skrämmer dig:
- Timrå
- Staten
- Löpband

3. Tre saker du har på dig:
- Mjukisbyxor
- Tjocktröja
- Två par sockar

4. Tre av dina favoritlåtar nu:
- Say Anything "A walk trough hell"
- Say Anything "The word you wield"
- Valfri låt som Mango sjunger

5. Tre sanningar:
- Hodie mihi cras tibi
- Modo vinner alltid i långa loppet
- Att få en harr är en skönare känsla än det mesta

6. Tre hobbys:
- Fiska med Jim
- Dricka kaffe med valfri vän
- Hitta nya maskiner på IK SU

7. Tre saker du vill ha:
- En systerson som blir hockeyproffs
- Kunskap att binda flugor
- Ett studiebesök i Jokkmokkskorvsfabriken

8. Tre personer du utmanar:
- Sofia
- Lisa
- Madelen

Hell yeah!

Jag är glad idag :)

I used to have a heart worth a billion bucks, Now it's shitty, shoddy cheap

Usch, alla dessa tunga påtryckningar att jag ska leverera inlägg börjar bli för mycket, jag känner att väggen är nära.

En trevlig helg har passerat. Igår åt vi surströmming, det var mycket gott måste jag säga, om än inte mina rumskamrater delade min tankar om delikatessen.

Var och såg The dark night för någon dag sen också, den var ju typ helt sjukt suverän. Fredde slog som huvudet på spiken när han sa att man som satt och hade vinballe genom hela filmen bara för att den var så frän. Det fångde som in alla intryck.

Nåja, nu får det räcka. Frodo och anna kommer snart och plockar upp mig så vi ska fara till ica och handla karameller till filmen vi ska se. Jag har inte tid här.

All I want to do is be mended by you I don't want to be confused, I just want to find you

RSS 2.0