Don't waste time beeing mad at everything, freedom's only a breath away

Sitter hemma för tillfället och njuter av det lugn som infunnit sig, idag är en bra dag. Idag är en Daniel-dag. För er som inte kan räkna ut vad en Daniel-dag innefattar är det kort och gott bara att jag är ensam hemma, en choriziomiddag och någon bra film senare på kvällen. Det låter kanske inte som något särskilt men oj vad dessa dagar uppskattas.

Imorgon är det plugg som gäller eftersom det vankas juridiktenta på måndag. Ska bli spännande och se hur mycket jag egentligen kan, sen blir det ju lite extra nervöst då det är min första 15 poängstenta. Men det allra skönaste är att kursen är slut sen, fattar inte hur de lyckats dra ut den på 10 veckor.

Nä nu ska jag leta mig mot badrummet, och vad väntar där? Jo ett härligt ny upptappad badkar. Så härligt det ska bli, vilken härlig dag det här är, det här är en Daniel-dag...

Over you

Sitter för tillfället och studerar i Aggaz mansion här nere i göteborg! Riktigt soft bor han måste jag säga. Hade en trevlig och relativt snabb tågresa ner igår och strosade omkring en stund på stan och satt o läste på ett fik under dagen fram tills aggaz slutade.

Som sagt ska det vara plugg som gäller nu men det går lite sisådär, känns som att jag vill göra en massa andra saker! Så mycket nytt här. Men ska iaf sitta två timmar till sen ska jag promenera till systembolaget och handla lite Saxons inför kvällen. André kommer hem kring fyra så efter det någongång ska vi väl börja tagga ingång inför kvällen, så vi ska väl se vad den här stan egentligen har att erbjuda!

Nåja, tillbaka till böckerna nu.

In a car underwater with time to kill
Thinking back I forgot to tell you this
I didn't care that you left and abandoned me
What hurts more is I would still die for you

Well I would still die for you

/D


I should know who I am by now

Nu börjar resan mot de södra regionerna närma sig! kl 20:20 kliver jag, Daniel Lundh, på ett nattåg som ska bära mig ner till göteborg. Hemst...kul! Dock tråkigt att jag lyckas pricka in helgen som min kära vän Sara kommer upp från sin studieort, men ni vet, när en som jag bestämmer mig för att pröva på södern måste det ske precis när jag planerat det!

Annars händer inte mycket, jag och simon är klara med vårat PM och redovisningen är förbered.

Det var kul att jonas var här ihelgen! Dock kom vi till en jobbig insikt, nämligen att vi börjar bli gamla. När vi på lördagen skulle bestämma oss för om vi skulle ge oss ut i vimlet eller stanna hemma vart det överraskande nog det andra alternativet. Varken han eller jag var speciellt sugna på ännu en kväll med ölen i handen. Ett tecken på mognad eller på en hård fredag? Who knows...

Nåja, nu ska jag äta palt som Fias mamma skickat ner åt mig! Det ska verkligen bli gott. Sen ska jag väl sitta och vara nervös i några timmar innan det bär av.

Ha det guld

/D

I will build it up right from the ground,yeah, with my own bare hands!

Jag har sannerligen funnit min nya drog, nämligen 1000apor.se. Vid denna fantastiska sida kan jag spendera timmar med att läsa texter och se videor, exempelvis "Fantastinyheter" och "SVT mejlar". Helt klockren humor. Nu riskerar jag väl att få höra hur seg jag är när jag sitter och promotar sidor som funnits ett bra tag men det kan det vara värt.

Imorgon ska jag ringa och boka en resa ner till Aggaz i göteborg! Ska bli mycket roligt. Blir spännande och se hur götet påverkat han, eller tvärtom, hur han har påverkat göteborg!

Modo pissa ihelgen på Färjestad, det gör mig väldigt lycklig. Köpte även derbymatchen i torsdags vilket var klart värt pengarna. Vi spelar en bra hockey nu, snabb, rolig och disciplinerad. Hoppas bara att motivationen kan hålla en hel säsong. Nu ska jag sova, för jag är trött.

One day, some day, I'll make it out from this

 /Daddie

RSS 2.0