Glory days

Fredag igen, skönt.

Den här veckan har verkligen gått sjukt fort, börjat på två nya kurser. Ekonomin verkar riktigt intressant och pedagogiken är slapp som vanligt, vilket är rätt skönt. Fick även veta idag att jag klarade ekonomistyrningstentan, vilken otrolig lättnad, grymt skönt att inte ha något sånt stort släpande in på de andra kurserna.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer, blir Älvsbyfest nästa helg då ett helt gäng glider ner från byn. Ska bli roligt, dock kan inte jonas komma vilket inte är särskilt skoj. Men han kommer säkert få fler tillfällen.

Köpte ett rätt snyggt linne idag på carlings. När jag stod där insåg jag att jag äger alldeles för få snygga linnen, vilket inte är okej med tanke på hur skönt det är. Därför var jag tvungen att slå till. Fanns så sjukt mycket snygga kläder på stan, och billigt var det. 50-70 % rea vars man än gick, sånna gånger önskar jag att pengar inte var något problem.

/D

Your hometown

I have waited so long, for something to come around
And when it did, well...

The dance

himmlar vilken underbar helg som just passerat, skönt att man ibland kan vara oväntad och göra något impulsivt. Synd bara att vissa saker inte alltid stämmer överrens med vad man själv vill, men bara att få återse vissa saker är helt fantastiskt underbart.
Vet inte vad jag ska skriva mer så...


Tack för en paus, för ett underbart rus
I en värld annars så vulgär och burdus




All these things that I´ve done

Nu är jag hemma i ume igen, känns lite tråkigt men förhoppningsvis kommer dom här extra dagarna göra att jag är någorlunda färdig med arbetet. Dock blir det nog inte att skriva något idag, har just vart ut på strömpilen med tobbe och anna och sen ska jag hjälpa nina skriva ut anns tågbiljett på skolan och sen gymma och sen börjar ju jvm semifinalen kl 5 tror jag. Det blir spännande o se om allt hinns med.

Vi har äntligen också fått en stuga uppe i kåbdalis över påsk, eller rättare sagt ett hotellrum. Dyrt men jag tror det är värt det.

Hade ett så sjukt trevligt nyår, god mat och trevligt sällskap, mer behövs inte. Sen att vi hade gott om whiskey försämrade ju inte situationen heller.

Nä nu ska jag väl läsa lite grann då, fortsätta ha ångest och sånt :)

/D

_____________________________________________________________________________________

Fuck såg nu att hockeyn började 4, inte okej, ännu mer stress....


RSS 2.0