I'd rather be with you

Kul grej, vaknade imorse med ett erbjudande om att åka till kittelfjäll på våran programresa. Bestämde mig för att följa med så avresa är idag kl 15:00, impulsivt, som vi vill ha det. Sen att jag fick hela resan för halva priset gör inte saken sämre.

Det var egentligen bara det jag ville berätta. Eller jo, en sak till, fick VG på entreprenörskap. Succé!

/D


The truth is you should lie with me

På grund av ivriga påtryckningar (Från vad jag utgår mestadels kommer från min kära syster) måste jag väl leverera ännu ett inlägg.

Har hunnit hända en del på senaste tiden, har varit hem över jul, kom tillbaka, avslutat en kurs för att igår initiera en ny. Det vanliga lunket alltså. Nej men jul var trevligt, alldeles lagomt med aktiviteter och hela lovet avslutades med att jag och Jim såg igenom hela Silver Fang serien, tror inte det kunde ha varit bättre. Juldagen och Nyår var det kalas så det stod härliga till, det är ett annat tempo när det är fester där uppe kan jag konstatera, någon njutningsfaktor är det inte på tal om.

Nu är allting ungefär som vanligt, tränar äter och sover om vartannat. Modo vinner ibland och förlorar ibland. Dock vinst mot timrå sist, viktigt. Annars går det rätt bra nu, med det mesta.

De enda irritationsmomenten som jag kan komma på är dels att jag fått en påminnelse från Radiotjänst trots att jag betalat den där skiten och att jag bara fick betalt för en utav de två dagarna jag arbetade under lovet. Det senare är jag inte så irriterad över eftersom jag vet att det löser sig men däremot detta förbannade radiotjänst... Jag avskyr verkligen SVT. Jag har ändå tidigare känt att det är okej att betala eftersom jag knogar och ser sporten, nyheterna och något idrottsevent då och då, men nu under lovet sjönk de så lågt att jag verkligen kokade över. Situationen var den att jag satt och såg på SVT som visade Channel One Cup ( Iofs en obetydande, meningslös och ointressant landslagsturnering, men det var ändå Sverige - Finland), matchen var oavgjord efter fulltid och förlängning så nu väntade straffar, men vad gör då SVT? Jo de bryter alltihop och säger glatt att nu väntar ett nytt avsnitt av "Landet runt", och hänvisar sedan till SVT PLAY på nätet, som är så avancerat och minneskrävande att de flesta uppkopplingar inte pallar visa det utan att hacka sönder, för de som vill se straffläggningen. Detta är tamefan en skandal. Det ENDA som jag egentligen har intresse av att se på dessa förbannade kanaler som jag står och betalar för ger de blanka fan i. Jävla idioter.

För att toppa det här så har de sedan har mage att skicka TVÅ fakturor till mig med varav en med PÅMINNELSEAVGIFT trots jag betalat är ett skämt, det är en hädelse. Den dag jag flyttar från denna lägenhet ska jag aldrig mer ge de där en krona, jag ska spotta på varje kontrollant och faktura de skickar.

Sen att jag läste att ungefär 70 % av avgiften går direkt till löner på omkring 700 000 kr i månaden får mig att krevera av ilska. Dock är väl kanske inte sanningshalten särskilt stor i det påståendet, men jag vill jävligt gärna tro att det är så...

Nåja, bortsett från detta utspel är alltså allt rätt bra. Jag trivs i min tillvaro

/D

RSS 2.0