I've been to hell and back, so I must admit you´re kind of boring

Sitter för tillfället med en hemtenta i vetenskapsteori, inte det roligaste men dock nödvändigt. I veckan har vi tagit de första små stegen på c-uppsatsen, har lämnat in en preliminär forskningsplan och väntar nu på att få en handledare utsedd. Känns faktiskt riktigt skoj att få börja skriva, att för en gångs skull få göra ett arbete enbart om det man själv tycker är intressant.

Förra helgen var jag i Luleå och hälsade på mina kompanjoner Jim och Jonas. Var riktigt trevligt måste jag säga. Och som vanligt då jag o jim ses blir det en hel del tittande på serier, tror utan överdrift vi såg igenom 1 och en halv säsong How I met your mother. Det tråkiga var dock att Jonas hade match både lördag och söndag så han kunde inte följa med ut på våra uttåg nattetid, men han var en stabil grundsten på förfesten.

Ikväll väntar en go och skön hemmakväll innehållande film och snask, det blir skönt. Kommer bli en hel del evenemang de kommande helgerna. Stockholm, hem, uppsala you name it. Behöver vilan.

Nu ska jag och fredde laga plättar med mammas hjortonsylt. Awesome

I wan't to know your plans, and also how involved in them I am

Why won't you come home?

Visste ni att det finns 2 kvinnor i sverige som heter Fredrik? Varav en utav dem har det som tilltalsnamn
Visste ni att det även finns två kvinnor i sverige som heter Magnus?

Det måste vara därför det är ett sånt jävla tjat här hemma, vad är oddsen för att jag ska få båda.


Vi läser en så sjukt dryg kurs för tillfället. Idrottspedagogisk forskning II, hur spännande låter det? Det känns som att jag bara vill glida igenom det för att få börja skriva på uppsatsen. Nåja, är ju inte så länge kvar tills dess.

Var på en föreläsning idag angående fortsatta studier efter våren. Jag har ju helt lämnat ekonomi delen nu, så fokus ligger istället på ett magister eller master/magister program. Det fina i kråksången är att jag bara behöver läsa en termin till för att plocka ut en magisterexamen tack vare mina tidigare ekonomistudier. Om jag istället väljer masterprogrammet väntar ett eller två år. Fast innerst inne vet jag egentligen att jag vill ut o börja jobba, få lite praktiskt kunskap istället för alla teorier. Nåja, har ett tag på mig att fundera iallafall.

Nämnde Fredrik tidigare, den spjuvern fyller snart år och ska bjuda upp till storkalas (fedefest) i sin hemstad nere i södra sverige. Idag öppnade det upp sig för att jag skulle kunna närvara. Det skulle isånnafall vara angenämt.

Orkar inte ens prata om hockey för tillfället. Nu är det total radioskugga från mig inom det området fram tills silly season drara igång. Det kommer bli en tom vår.

Forever waiting
Why should I come if it's all just fading


D

RSS 2.0