You're gonna miss her when she's gone

Sitter just nu och blickar över min mors julgran samtidigt som jag överväger att ta mig en nattmacka, bakad av tidigare nämnd person.

Har hunnit vara här uppe nu i 1,5 v och äntligen börjar känslan av lugn att infinna sig. Ett himmla sjå att hinna med att se alla, men nu har jag hunnit träffa de flesta personerna och druckit ofantligt många koppar kaffe.

Tror utan tvekan att jag ätit mer än någonsin tidigare i mitt liv under dessa dagar, nästan sinnessjukt mycket faktiskt.

Vattnet är mycket godare här uppe än i Stockholm, det smakar ädelt.

Bingolotto är kul, även om jag finner det ytterst svagt att inte arbeta sig fram till rikedom. Sistnämnda mening kan bero på den enkla anledningen att jag inte vann några miljoner.

Wille har äntligen uttryckt en vilja att börja spela hockey (även om han vid senare tillfälle tagit tillbaka detta påstående, men jag är så lycklig bara av att tanken dykt upp i hans huvud) samt öppnat upp sitt sinne för mitt älskade Modo. Det senare kan behövas i dessa mörka tider.


Med dessa ovanstående lösryckta meningar vill jag helt enkelt säga att jag mår bra här uppe. Jag är lycklig. Jag vill och kommer bo här uppe igen en dag (Om än kanske inte Älvsbyn men väl Norrbotten).

You say you're looking for someone,

Who's never weak but always strong

Someone to die for you and more,


But it aint me babe


You say you're looking for someone

To pick you up each time you fall

and to come each time you call

But it aint me babe


I'm not the one you want babe,

I'll only let you down


How do you love in a house without feelings? I've been looking for someone to believe in

Jag knogar o se att personer som bloggar går ut med målsättningen att skriva en gång per dag, eller iallafall varannan dag. Själv är min nya målsättningen att leverera ett inlägg i månaden!

För att återkoppla till föregående inlägg så kan jag berätta att Fyllemiddagen med stort F kommer till allas stora glädje att genomföras! Dock med sargat manskap eftersom Rebecca inte kunde närvara, förhoppningsvis är Jonas full för henne också.

Fick häromdagen veta att personen som jag vikarier för i dagsläget som Kanslichef inte kommer att komma tillbaka. Förhoppningsvis innebär väl det att jag får fortsatt förtroende i sådan grad att det blir en tillsvidare tjänst. Nåja, den som lever får se.

Drygt en arbetsvecka kvar nu innan planet lyfter mot Norrbotten. Tjuvstartade min återkomst till norr med ett besök i Skellefteå under helgen, dock vet vi ju alla att det inte räknas till riktiga norrland så jag känner mig lugn. DDet var jobbet som förde mig uppåt, orkar inte berätta något om det utan väljer istället att lägga fokus på att jag äntligen fick träffa det nyaste syskonbarnet Oliver. Mycket söt unge, tror han kommer bli en rebell och ha ett Övikshjärta som sin farbror.

På tal om, tror att det iår börjar vara dags för en ung mans första Modoplagg... Om tomten kommer till honom iår, han har tydligen enligt sig själv "varit ganska bråkig iår". Skönare unge får man leta efter, titaniskt ärlig ivarjefall Willeman.

Nä, nu ska jag se Arsenal leka sig vidare i CL och samtidigt förbereda mig inför en ledig helg. Konstigt att man aldrig känner sig ledig trots att man bara jobbar 75%? Nåja, det ska vi nog ordna. Jag klagar inte över att jobba, dumt dock då jag inte får betalt för 1/4 av det jag gör. Samtidigt har jag ju alltid förespråkat ideellt arbete. Kalla mig hycklare men jag vill ha 25% mer i betalt trots allt.

Ta hand om er.

So, She says it's time she goes
She wanted to be sure I know
She hopes we can be friends

See, it was just too soon to tell
Looking for some parallel

We, we said Goodbye before Hello
My secrets she will never know

Some things in life you cannot measure by degress

So what if...
Or, maybe she's just looking fore
Someone to dance with



RSS 2.0